Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 80€ | ΔΩΡΕΑΝ Επιστροφές

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

Εισαγωγή

Στην Πολιτική Απορρήτου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που ισχύουν σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας. Είμαστε διαφανείς σχετικά με το τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα, για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πως τα χρησιμοποιούμε καθώς και τα δικαιώματά σας. Έχουμε μονίμως διαθέσιμες για εσάς όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ώστε να μπορείτε να ελέγχετε όταν το κρίνετε απαραίτητο και, επίσης, θα βρείτε και επιπλέον πληροφορίες για κάθε επεξεργασία των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια που συνεργάζεστε μαζί μας. Ελπίζουμε ότι όλοι θα αφιερώσετε χρόνο να τη διαβάσετε προσεκτικά.

 

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω τηλεφώνου, εφαρμογών ή μέσω του ιστότοπου μας. 

 

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡEIA ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΖΑΜΠΑ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «ΖΑΜΠΑ Α.Ε.»,  που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, Λεωφόρος Κηφισού 42 – Τ.Κ. 12133 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 094006237 και Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 000249401000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@zampa.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 210-5747655 (στο εξής καλούμενη χάριν συντομίας η «Εταιρεία») είναι υπεύθυνη επεξεργασίας και οφείλει να διαχειρίζεται και να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών και των χρηστών του ιστότοπου που συλλέγονται, επεξεργάζονται, καταχωρούνται και αποθηκεύονται εμπιστευτικά, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679), καθώς και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ατόμων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

 

Μέσω του www.curiousstreet.com η Εταιρεία έχει τη δυνατότητα να συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα που χρειάζεται από εσάς ώστε να δημιουργήσει έναν ατομικό λογαριασμό για τον ιστότοπό της, μέσω του οποίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

 

Τα προσωπικά δεδομένα που τυχόν θα συλλέγονται ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και τις Αρμόδιες Αρχές και όσα ορίζονται στην παρούσα Πολιτική), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, διαχείρισης πελατολογίου.

 

Σε περίπτωση που έχετε κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση ή να διορθώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, πραγματοποιώντας είσοδο στο λογαριασμό σας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail) και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

 

Για να επικαιροποιήσετε τις προτιμήσεις σας, να ζητήσετε να αφαιρέσουμε τις πληροφορίες σας από τις λίστες αλληλογραφίας μας ή υποβάλετε ένα αίτημα, ή ασκήσετε τα εκ του Κανονισμού Δικαιώματα σας, όπως αυτά παρατίθενται κατωτέρω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας απευθυνόμενοι ανά πάσα στιγμή στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας (Μπαλοπούλου Παρασκευή Βασιλική, info@zampa.gr, τηλ. 210-5747655).

 

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Όταν κάνετε κάποια αγορά από εμάς ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μας εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας. Γι’ αυτόν τον λόγο σας έχουμε ως προτεραιότητα, ακούμε και λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη και τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε ότι αυτές αντικατοπτρίζονται στις επιχειρηματικές μας αποφάσεις. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Η Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πότε και το γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με ποιόν τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε και τέλος, κάτω από ποιους όρους μπορούμε να τα μοιραστούμε με άλλους.

 

Συλλογή Δεδομένων

Όταν επισκέπτεστε ένα από τα σημεία πώλησης μας (π.χ. ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης), σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

 

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, να περιλαμβάνουν:

  • Προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος ή με την πρώτη εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, π.χ. όταν κάνετε μια έρευνα αγοράς, ένα σχόλιο στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram), κ.λπ.
  • Πληροφορίες λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη και άλλα αναγνωριστικά ή διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σας στις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο.
  • Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.
  • Τοποθεσία.

 

Ενδεικτικές περιπτώσεις στις οποίες σας ζητάμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Όταν αγοράζετε προϊόντα ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου.
  • Όταν εγγράφεστε για να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.
  • Όταν ζητάτε να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ.
  • Όταν συμπληρώσετε μια από τις έρευνες πελατών μας.
  • Όταν υποβάλλετε αιτήματα.
  • Όταν εγγράφεστε στο newsletter, για τη λήψη προσφορών και ενημερωτικών δελτίων του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν πρόκειται να συνάψουμε μία σύμβαση μαζί σας ή για συγκεκριμένους σκοπούς, μεταξύ άλλων όπως:

  • Επεξεργασία παραγγελιών και πληρωμών για προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή για επιστροφή χρημάτων.
  • Προωθητικές ενέργειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή με υπηρεσίες που προσφέρουν οι συνεργάτες μας και που πιστεύουμε ότι πιθανόν να σας ενδιαφέρουν, σε περίπτωση που έχουμε λάβει την συγκατάθεση σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, για να σας ενημερώνουμε πότε ένα προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προσφορές, προωθήσεις ή ειδικές εκδηλώσεις.

 

Έννομο Συμφέρον

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου είναι απαραίτητο βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας ως επιχείρηση για τους ακόλουθους σκοπούς:

 

  • Να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας, να απαντάμε και να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τα αιτήματα σας.
  • Να απαντάμε σε ερωτήσεις, παράπονα, απαιτήσεις και σχόλια.
  • Να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες, τις αγορές ή τους λογαριασμούς σας.
  • Να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας (διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας), εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η καταχώρηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αλληλογραφίας σε προκαθορισμένα πεδία του ιστότοπου, για την υπενθύμιση μη ολοκληρωμένης αγοράς για προϊόντα τα οποία έχουν προστεθεί και παραμένουν στο καλάθι αγορών.
  • Να σας παρέχουμε υλικό που σας ενδιαφέρει και να κάνετε πλοήγηση στον ιστότοπό μας.
  • Να ενημερώνεστε για προωθητικές ενέργειες (στις οποίες βασιζόμαστε στη συγκατάθεση σας), π.χ. να προσαρμόζουμε τις επικοινωνίες ή να στέλνουμε στοχευόμενα μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων και πλατφόρμες τρίτων κ.λπ.
  • Να διεξάγουμε κάποιες αναλύσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των καταναλωτών, της ανάλυσης των τάσεων και της οικονομικής ανάλυσης.
  • Να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε περισσότερα για εσάς ως πελάτες, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καταναλώνετε, για τον τρόπο με τον οποίο τα καταναλώνετε και τα ψωνίζετε, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.
  • Να λειτουργούμε, να αξιολογούμε και να βελτιώνουμε τις δραστηριότητες μας, συμπεριλαμβανομένων τον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και των διαφημιστικών προσπαθειών μας, ανάλυση και βελτίωση των προϊόντων, των προσφορών, των προωθητικών ενεργειών και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και άλλων τεχνολογιών.
  • Να συμμορφωνόμαστε με τα αιτήματα σας σε σχέση με την άσκηση των δικαιωμάτων σας (για παράδειγμα, όταν μας ζητήσετε να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ, θα διατηρήσουμε αυτό το αρχείο στις λίστες κατάργησης προκειμένου να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημα σας).
  • Να χρησιμοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε προσωπικά σας δεδομένα (για παράδειγμα σε σχέση με έρευνα από δημόσια αρχή), όπου έχουμε νόμιμο δικαίωμα ή καθήκον.
  • Να διατηρούμε το δικαίωμα επικοινωνίας μαζί σας αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων συνεργατών.
  • Για την προστασία, τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων.
  • Για την ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών, προκειμένου να λάβουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, ζημιά, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. 

 

Συλλογή Δεδομένων με Αυτοματοποιημένα Μέσα

Όταν επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα, συλλέγουμε συγκεκριμένες πληροφορίες με αυτοματοποιημένα μέσα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies κ.λπ.

 

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες web analytics τρίτων στην παρούσα σελίδα, τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής μας, ή τις εφαρμογές μας για κινητά. Οι πάροχοι υπηρεσιών που διαχειρίζονται τις υπηρεσίες αυτές χρησιμοποιούν τεχνολογίες για να μας βοηθήσουν να αναλύσουμε το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τη σελίδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των μέσων (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) γνωστοποιούνται σε αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να αξιολογήσουν τη χρήση της ιστοσελίδας.

 

Ενδέχεται επίσης να αναθέσουμε τις διαφημίσεις μας σε διαφημιστικά δίκτυα τρίτων που συλλέγουν διευθύνσεις IP και άλλες πληροφορίες, μέσω της χρήσης cookies κ.λπ. στους ιστοχώρους μας, σε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Αυτές τις πληροφορίες τις χρησιμοποιούν προκειμένου να προβάλουν διαφημίσεις για προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας (συμπεριλαμβανομένων εταιρειών που δεν ελέγχονται από εμάς). Μπορείτε να δείτε αυτές τις διαφημίσεις στις ιστοσελίδες μας και σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτή η διαδικασία μας βοηθά επίσης να διαχειριζόμαστε και να παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών ενεργειών μας.

 

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών μέσω της χρήσης cookies για την βελτίωση της ιστοσελίδας και της προσαρμογής του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες περιηγούνται σε αυτήν και την καλύτερη εμπειρία τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

 

Πάροχοι Υπηρεσιών

Συνεργαζόμαστε με παρόχους, προμηθευτές, ασφαλιστές και οργανισμούς, οι οποίοι μπορούν να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας, αλλά με την προϋπόθεση ότι τηρούν τους κανόνες ασφαλείας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μοιραζόμαστε μόνο πληροφορίες που τους επιτρέπουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εμάς ή να διευκολύνουμε την παροχή των υπηρεσιών τους σε εσάς. Για παράδειγμα, ορισμένοι από τους παρόχους υπηρεσιών μας προβάλουν διαφημίσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και για τα προϊόντα των συνεργατών μας, των προμηθευτών μας και τρίτων μερών. Με την προϋπόθεση ότι εσείς έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας και αποδέχεστε να ενημερώνεστε για τις προωθητικές μας ενέργειες, ενδέχεται να δείτε διαφήμιση στο διαδίκτυο που έχουμε τοποθετήσει στους ιστότοπους που επισκέπτεστε ή στις διαδραστικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

 

Διεθνείς Μεταφορές Προσωπικών Δεδομένων

Κατά καιρούς μπορεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους προμηθευτές ή τους παρόχους υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένοι εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Τα προσωπικά σας δεδομένα θα εξακολουθήσουν να υπόκεινται σε κατάλληλες διασφαλίσεις που προβλέπονται από το νόμο. Εάν μεταφέρουμε πληροφορίες στους αντιπροσώπους ή στους συμβούλους μας εκτός του ΕΟΧ, θα διασφαλίσουμε ότι θα προστατεύονται με τον ίδιο τρόπο όπως θα γινόταν και εντός του ΕΟΧ.

 

Τα Δικαιώματά Σας

  • Μη συμμετοχή σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail Opt-Out): Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να μην σας αποστέλλουμε διαφημιστικό υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής που θα βρείτε εντός των διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας ως αναφέρεται παραπάνω.
  • Μη συμμετοχή σε μηνύματα μέσω ταχυδρομείου: Μπορείτε να ζητήσετε από την Εταιρεία να σταματήσει να σας στέλνει διαφημιστικά μηνύματα μέσω ταχυδρομείου ακολουθώντας τις οδηγίες που ενδεχομένως συμπεριλαμβάνονται σε μια συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να μην μας επιτρέπεται να σας στέλνουμε διαφημιστικό υλικό ταχυδρομικά επικοινωνώντας μαζί μας όπως αναφέρεται παραπάνω.
  • Απόσυρση Συγκατάθεσης: Μπορείτε να αποσύρετε οποιαδήποτε συγκατάθεση μας έχετε παράσχει ή να προβάλετε ένσταση σε οποιαδήποτε στιγμή για νόμιμους λόγους, ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Θα εφαρμόσουμε τις προτιμήσεις σας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αποσύροντας τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών μας, ενδέχεται να σημαίνει ότι δε θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποια από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • Επανεξέταση, επικαιροποίηση και τροποποίηση Προσωπικών Δεδομένων: Με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας, μπορεί να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση και να λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς, να ενημερώσετε και να διορθώσετε ανακρίβειες στα προσωπικά σας δεδομένα, και να ζητήσετε το μπλοκάρισμα ή τη διαγραφή τους, ανάλογα με την περίπτωση. Το δικαίωμα πρόσβασης σε προσωπικές πληροφορίες μπορεί να περιορίζεται σε ορισμένες περιπτώσεις από τις απαιτήσεις της τοπικής νομοθεσίας.
  • Διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς.
  • Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας.
  • Φορητότητας: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς.
  • Διαγραφής: Τέλος, έχετε το δικαίωμα, να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Υποβολής Καταγγελίας σε ρυθμιστική αρχή: Σε περίπτωση που η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων ή σε περίπτωση που τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των δεδομένων έχουν παραβιαστεί καθ’ οιονδήποτε άλλον τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στη ρυθμιστική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο αποθηκεύονται ή για όσο χρονικό διάστημα υποχρεούμαστε να το πράξουμε σύμφωνα με νόμο ή κανονισμό. Από τη στιγμή που ο σκοπός παύει να υπάρχει ή εκπληρώνεται, τα προσωπικά δεδομένα σας θα διαγράφονται ή θα περιορίζονται. Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

 

Μέτρα Ασφαλείας

H Εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

 

Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Η Εταιρεία, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, έχει υιοθετήσει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων, όπως η διενέργεια back-up σε σύστημα cloud με κρυπτογράφηση, η χρήση firewall στον file server, η εφαρμογή προγραμμάτων ασφαλείας για τον server, η κατοχή πιστοποιητικού ασφαλείας για την ιστοσελίδα, η εφαρμογή εσωτερικού κλειδώματος των χρηστών και ο έλεγχος πρόσβασης στα μεταφερόμενα αποθηκευτικά μέσα με ειδικό λογισμικό. Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελούν υπό τον έλεγχο τους αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή τους και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

 

Σύνδεσμοι σε Άλλους Ιστότοπους

Οι ιστότοποι μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που εκτελούνται από άλλους οργανισμούς, τους οποίους δεν ελέγχουμε. Σε περίπτωση που οδηγηθείτε μέσω τους ιστότοπου μας σε ιστότοπο τρίτου, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου τους.

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Χρησιμοποιούμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά Facebook, Instragram κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ανακτηθούν δεδομένα. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα από αυτά, το δίκτυο μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψη σας στον ιστότοπο με τον λογαριασμό χρήστη. Εάν είστε χρήστης ενός κοινωνικού δικτύου και δεν θέλετε να συνδυάζονται τα δεδομένα που ανακτώνται από την επίσκεψη σας στους ιστότοπους μας, πρέπει πριν την είσοδο σας σε αυτούς να αποσυνδεθείτε πρώτα από το κοινωνικό σας δίκτυο.

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική ή αν θα επιθυμούσατε να επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς ή τις προτιμήσεις σας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων, κα. Μπαλοπούλου Παρασκευή Βασιλική:

Α) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στη διεύθυνση: info@zampa.gr

Β) Μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 42, Περιστέρι, Αττική, Τ.Κ. 12133, Ελλάδα

Γ) Μέσω τηλεφώνου στο 210-5747655, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

 

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τυχόν τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στον παρόντα ιστότοπο.

Η παρούσα πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος με τους Όρους Χρήσης του παρόν ιστότοπου.

 

Τελευταία αναθεώρηση: Σεπτέμβριος 2018.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

 

Εισαγωγή

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που ο ιστότοπος εγκαθιστά στον υπολογιστή σας, το κινητό τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, με πληροφορίες για την περιήγησή σας σε αυτή την τοποθεσία. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο διαδίκτυο ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του χρήστη.

 

Θα θέλαμε η εμπειρία σας από τον ιστότοπό μας να είναι καλή και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε cookies, υπηρεσίες ανάλυσης ιστού και προσθήκες (plug-ins) για μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Χρησιμοποιούμε διάφορα cookies και υπηρεσίες προκειμένου να διασφαλίζουμε την πλήρη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας και να τον καθιστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωτικό και φιλικό στη χρήση του. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορείτε να περιηγείστε με ευκολία στον ιστότοπό μας, και ως εκ τούτου θεωρούμε πολύ σημαντικό να τον βελτιώνουμε συνεχώς. Αυτό περιλαμβάνει την αποθήκευση των ρυθμίσεων και των ήδη συμπληρωμένων φορμών σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να καταχωρίζετε κάθε φορά τα ίδια δεδομένα. Επίσης, είναι σημαντικό για εμάς να βλέπετε μόνο το περιεχόμενο εκείνο που πραγματικά σάς ενδιαφέρει και που θα διευκόλυνε τη διαδικτυακή εμπειρία σας.

 

Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται στα cookies επιτρέπουν εκτός των άλλων την βελτίωση του ιστοτόπου, μέσω αξιολόγησης σχετικά με τους αριθμούς και τα μοτίβα χρήσης, την προσαρμογή του ιστοτόπου στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών, την επιτάχυνση των αναζητήσεων, κ.λπ. Σε μερικές περιπτώσεις, με προηγούμενη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα cookies, τις ετικέτες ή άλλα παρόμοια συστήματα για να λάβουμε πληροφορίες που μας επιτρέπουν να σας δείξουμε από την ιστοσελίδα μας ή τις ιστοσελίδες τρίτων ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο, διαφημίσεις βασισμένες στην ανάλυση των συνηθειών περιήγησης που έχετε.

 

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies του ιστοτόπου μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, με εξαίρεση των «cookies τρίτων», τα οποία χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται εξωτερικές εταιρείες για να μας παρέχουν υπηρεσίες που ζητούμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγησή του στον ιστότοπο μας. Οι κυριότερες υπηρεσίες για όσους χρησιμοποιούν αυτά τα cookies τρίτων είναι η λήψη στατιστικών πρόσβασης και η εγγύηση των πραγματοποιημένων συναλλαγών πληρωμής.

 

Λειτουργικά Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας μέσω των τοποθεσιών που επισκέπτεστε, τα οποία επιτρέπουν την αναδόμηση τυχόν ρυθμίσεων ή άλλων αλλαγών που έχετε κάνει κατά την επόμενη επίσκεψή σας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

 

Τα λειτουργικά cookies διασφαλίζουν την ορθή λειτουργία του ιστότοπού μας. Τα cookies αυτά επιτρέπουν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τις ακόλουθες λειτουργίες:

  • Αποθήκευση των προϊόντων που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι ή έχετε αποθηκεύσει στη λίστα επιθυμιών.
  • Αποθήκευση δεδομένων που έχετε καταχωρίσει κατά τη διάρκεια της διερεύνησης ή κατά την υποβολή παραγγελίας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα καταχωρίσετε ξανά.
  • Αποθήκευση ρυθμίσεων όπως είναι για παράδειγμα η γλώσσα, η τοποθεσία, ο αριθμός των αποτελεσμάτων αναζήτησης, κ.λπ.
  • Αποθήκευση ρυθμίσεων για βέλτιστη προβολή βίντεο, π.χ. το επιθυμητό μέγεθος της περιοχής προσωρινής αποθήκευσης και τα δεδομένα ανάλυσης της οθόνης σας.
  • Καταγραφή των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα στον ιστότοπό μας να εμφανίζεται κατά τον βέλτιστο τρόπο.
  • Αναγνώριση κακής χρήσης των ιστότοπων και των υπηρεσιών μας, π.χ. καταγράφοντας πολυάριθμες διαδοχικές ή αποτυχημένες προσπάθειες εγγραφής.
  • Πλήρης φόρτωση του ιστότοπου, έτσι ώστε ο ιστότοπος να παραμένει προσβάσιμος.
  • Αποθήκευση των δεδομένων σύνδεσής σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα εισάγετε ξανά κάθε φορά.

 

Cookies Επιδόσεων και Ανάλυσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, προκειμένου αν μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των χρηστών με την ιστοσελίδα, καθώς και να βελτιώνουμε τις σελίδες μας στην πάροδο του χρόνου. Τα cookies αυτά μπορεί να μας παρέχονται από τρίτους παρόχους αναλυτικών εργαλείων, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες μας.

 

Υπηρεσίες Ανάλυσης για Στατιστικούς Σκοπούς

Προκειμένου να προσδιορίζουμε το περιεχόμενο του ιστότοπού μας που σάς ενδιαφέρει περισσότερο, παρακολουθούμε συνεχώς τον αριθμό των επισκεπτών και τα περιεχόμενα που διαβάζονται πιο συχνά. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε για στατιστικούς σκοπούς, όπως είναι για παράδειγμα:

  • Η καταγραφή του αριθμού των επισκεπτών στους ιστότοπούς μας.
  • Η καταγραφή του χρόνου παραμονής των επισκεπτών στην τοποθεσία μας.
  • Η καταγραφή της σειράς των επισκέψεων στους διαφορετικούς ιστότοπους.
  • Ο προσδιορισμός εκείνων των τμημάτων του ιστότοπού μας που χρειάζονται αλλαγή.
  • Η βελτιστοποίηση του ιστότοπου.

 

Cookies Στόχευσης/Διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στον χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.

Στα cookies των συνεργατών επαναστόχευσής μας δεν αποθηκεύονται προσωπικά ή ευαίσθητα δεδομένα. Και τα δεδομένα που συλλέγονται δεν θα συγχωνεύονται με δεδομένα που επιτρέπουν την ταυτοποίηση των επισκεπτών μας.

Θα θέλαμε να σάς ενημερώσουμε, ωστόσο, ότι, ακόμη και εάν απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες αυτές που εξυπηρετούν τους σκοπούς μάρκετινγκ, θα εξακολουθούν να εμφανίζονται διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις αυτές θα μπορούσαν, παραδείγματος χάριν, να προσαρμόζονται έτσι ώστε να προσιδιάζουν στο περιεχόμενο του ιστότοπου.

 

Απενεργοποίηση των Cookies

Αν προτιμάτε να αποφύγετε τη χρήση των cookies σε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας τη χρήση των cookies και μετά να διαγράψετε τα cookies που έχουν αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας τα οποία συσχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα αποφυγής χρήσης των cookies οποιαδήποτε στιγμή.

 

Για να περιορίσετε, αποκλείσετε ή να διαγράψετε τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο, ακολουθείστε τους κανόνες που υποδεικνύουμε εν συνεχεία:

Α) Αν χρησιμοποιείτε Internet Explorer:

  1.       Επιλέξτε από το μενού ‘Εργαλεία’ και στη συνέχεια ‘Επιλογές Internet’,
  2.       Κάντε κλικ στην καρτέλα ‘Ιδιωτικό απόρρητο’, και
  3.       Επιλέξτε τη ρύθμιση για την κατάλληλη ρύθμιση.

Β) Αν χρησιμοποιείτε Google Chrome:

  1.       Επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις’ και στη συνέχεια ‘για προχωρημένους’,
  2.       Στην ενότητα ‘Απόρρητο και ασφάλεια’, κάντε κλικ στην επιλογή ‘Ρυθμίσεις περιεχομένου’, και
  3.       Κάντε κλικ στην επιλογή ‘Cookies’.

Γ) Αν χρησιμοποιείτε το Safari:

  1.       Επιλέξτε ‘Προτιμήσεις’ και στη συνέχεια ‘Απόρρητο’, και
  2.       Κάντε κλικ στο ‘Κατάργηση όλων των δεδομένων ιστότοπου’.

Δ) Αν χρησιμοποιείτε Mozilla Firefox:

  1.       Επιλέξτε από το μενού ‘Εργαλεία’  και στη συνέχεια ‘Επιλογές’,
  2.       Κάντε κλικ στο εικονίδιο ‘Privacy’, και
  3.       Βρείτε το μενού ‘cookies’ και επιλέξτε τις σχετικές επιλογές.

 

Οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ορισμένες λειτουργίες στον ιστότοπό μας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες ή θα περιοριστούν σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε συγκεκριμένα cookies. Αν απενεργοποιήσετε μόνο τα cookies τρίτων, δεν θα εμποδίζεστε να κάνετε αγορές στους ιστότοπους μας. Αν απενεργοποιήσετε όλα τα cookies, δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις online αγορές στους ιστότοπους μας.

 

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την παραπάνω Πολιτική Απορρήτου.

 

Πίνακας των Cookies

Στη συνέχεια περιλαμβάνεται ένας πίνακας με τα cookies που χρησιμοποιεί αυτός ο ιστότοπος μαζί με το σκοπό του καθενός από αυτά:

 

COOKIES

ΣΚΟΠΟΣ

usy46gabsosd

Χρησιμοποιούνται για τις εκθέσεις για τη βελτίωση του διαδικτυακού τόπου.

Google+ Plugin

Αποστολή πληροφοριών στο ‘Google+’ plugin.

Facebook Plugin

Αποστολή πληροφοριών στο ‘Like’ plugin.

mobile

Εντοπίζει την κινητή συσκευή που διαθέτετε ώστε να σας προωθήσει στην κατάλληλη σελίδα λήψης εφαρμογής.

JSESSIONID

Γνώση του αριθμού των χρηστών που επισκέπτονται τον ιστότοπο.

_st(login token)

Ανάλογα με τις επιλογές που έχει πραγματοποιήσει ένας επισκέπτης, προκειμένου να προσωποποιήσει τον διαδικτυακό τόπο, όταν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος.

pgid sid

Ταυτοποιούν τον χρήστη για να δείξουν προσωποποιημένο περιεχόμενο. Παρακολουθούν τι είδε πρόσφατα.

HighBandwidth $ms_externalFlash

Περιέχει πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του Flash Player που είναι εγκατεστημένηστη συσκευή σας καθώς και το οποίο είναι το διαθέσιμο εύρος ζώνης (bandwidth).

session

Αποτρέπει την επαναλαμβανόμενη απεικόνιση μηνύματος καλωσορίσματος.

omniture_optout

Τα δεδομένα που αποθηκεύονται υποδεικνύουν κατά πόσο είναι δυνατόν να αξιολογηθεί η συμπεριφορά του επισκέπτη που περιηγείται στον διαδικτυακό τόπο.

 

Αλλαγές στην Πολιτική

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα την παρούσα Πολιτική Cookies, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τυχόν τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στον παρόντα ιστότοπο.

Η παρούσα πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος με τους Όρους Χρήσης του παρόν ιστότοπου.

 

Τελευταία αναθεώρηση: Σεπτέμβριος 2018.